Hvad er en RFID labelprinter?

labelprintereRFID labelprintere er en speciel type labelprintere, der kan skrive og verificere RFID tags. Disse typer af printere er som regel større all-in-one printere, der er i stand til at printe labels kombineret med et RFID tag.

Kvaliteten af disse RFID tags sikres via en proces, der består af 2 steps i forbindelse med selve printningen af RFID tagget:

  1. Det første tjek sker før selve indkodningen, som er nødvendig for at sikre, at tagget er funktionelt, og klar til at tage imod data.
  2. Næste tjek er en nødvendighed for at verificere, at dét data der er skrevet ned, er gemt korrekt på chippen.

Dette skal blot igennem printeren en enkelt gang for at sikre det optimale resultat af disse to trin.

Fordelen ved disse RFID tags er, at de sparer en hel del tid. Produktet er derfor især anbefalelsesværdigt, hvis der arbejdes med supply chain management, hvorfor det er vigtigt, at der er RFID tags på samtlige produkter, så der bedst muligt kan holdes styr på hele lageret. Denne type printer kan derfor gå hen og blive et essentielt værktøj grundet dens funktionalitet.

HF og UHF RFID tags

HF og UHF tags er to centrale begreber, der arbejdes med under RFID tags. Den eneste forskel på disse to begreber er dog, at UHF tags er en nyere og langt mere avanceret version af RFID tags.

Labelprintere med høj frekvens smart labels

Er der strenge krav til labels, er der som regel krav om høj frekvens smart labels. RFID HF printere er ideelle her, da der kan skrives data i disse, hentes ID nummer ud samt auto kalibrere indholdet.

Dette sparer en del tid, og nedsætter hyppigheden af menneskelige fejl.

Ultra højfrekvens printere (UHF)

Kommer der strenge krav fra større kæder, er det vigtigt, at kunne streamline samtlige processer. Og hér UHF printere uvurderlige.

Udover funktionerne som også HF printerne har, kan disse labelprintere også printe de nye og mere avancerede UHF tags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *