Låsesmeden til de forbrugervenlige priser

Da jeg en sen dag kommer hjem fra arbejde som indehaver af en brillebutik, og jeg skal til at finde mine nøgler frem for at åbne opgangsdøren til min lejelighed på Amager, opdager jeg pludselig til min store forbavselse at jeg er blevet bestjålet, da jeg hverken kan finde min pung, mobil, eller hjemnøgler, dette mente jeg måtte have sket mens jeg sad og halvsov i bussen på vej hjem. Derfor var jeg ærlig talt vred over mig selv at jeg havde været så uopmærksom og lade sådan noget ske, når jeg udmærket er klar over risikoen over at sove i en menneskefyldt bus hvor snu tyve ligger på lur til at uretmæssigt at tilegne sig ting som ikke er deres.

Derfor måtte jeg ringe på naboens dør, for at spørge om hun ikke kunne lukke mig op i opgangen, og derefter låne hendes telefon så jeg kunne ringe til låsesmeden, så denne kunne komme låse mig ind til min lejelighed og samtidig udskifte mine låse da mine nøgler jo også var blevet bestjålet og derfor ville det være en stor risiko at tage, hvis jeg ikke valgte at udskifte låsene til min hoveddør.

 

Ventetiden går hurtigere med en snak med naboen

Låsesmeden fortalte mig at det ville tage ham omtrent 15 min at komme til Amager, da han selv var i centrum i København, da han lige havde været hos en kunde der. Derfor måtte jeg vente pænt til låsesmeden ville dukke op, og ærligt talt er 15 minutter ikke en særlig lang ventetid, især når man tænker på andre typer håndværkere hvor det næsten er umuligt at få dem til at komme hen til ens bolig hvis det er en akutsituation.

Ventetiden brugte jeg på at snakke lidt med min nabo, som jeg førhen kun havde udvekslet høfligheder med og ikke kendte personligt, jeg fik af vide at hun arbejdede i en tøjbutik som hun dog ikke var særlig glad for, da hun ikke var specielt modeinteresseret, og hun arbejdede der kun så hun kunne betale sine udgifter, indtil hun kunne blive optaget på litteraturvidenskab studiet på Københavns Universitet, da hun var rigtigt glad for at læse skønlitteratur.

 

Hurtig og effektiv service

Da mig og min nabo ellers så hyggeligt sad og snakkede ringede det på dørtelefonen, og vi måtte derfor bryde vores snak op, for at lukke låsesmeden ind i opgangen, denne brugte højst 2 minutter på at låse min hoveddør op, hvorefter han gav sig til at installere en ny lås. Derefter betalte jeg ham for hans arbejde og spurgte om han ikke kunne udføre og rådgive med noget sikringsarbejde for min brillebutik da jeg var lidt ubekvem ved de få sikkerhedsforanstaltninger jeg allerede havde foretaget mig. Det ville han hjertens gerne, og derfor aftalte vi en ny tid, en uge senere, så han kunne komme hen til min brillebutik som for øvrigt også havde sin beliggenhed på Amager og rådgive mig med hvordan jeg yderligere kunne sikre min brillebutik fra indbrud eller røveri.

Låsesmed

Sikring af min butik

Da dagen endelig kom hvor låsesmeden skulle komme hen til min brillebutik og rådgive mig om hvordan jeg kunne sikre min butik, blev jeg hurtigt bevidst om at det var et sandt held at jeg havde låst mig ude af min lejelighed, for jeg kunne hurtigt se at jeg manglede en del sikkerhed i min butik.

Jeg fik derfor bl.a. besluttet sammen med låsesmeden at jeg skulle have en rudesikringsfilm på mine vinduer, for at besværliggøre indbrudstyvens hurtige adgang til min butik ved at smadre ruden, herudover fik jeg også installeret et trådløst Oasis-alarmsystem og en elektronisk adgangskontrol til min butiks hoveddøre, for at kunne administrere hvem og hvornår mine døre kan åbnes. Alt dette fik jeg for yderset fordelagtige forbrugervenlige priser, hvor jeg ellers troede det ville koste mig en halv bondegård.

Jeg kan derfor kun sige at jeg har været yderset glad for mit møde med låsesmeden, da denne har været yderset behjælpelig, hurtigt, og effektiv med sin service, og er en låsesmed som jeg kun vil anbefale andre at bruge.  Derfor hvis du skal bruge en låsesmed i Amager og omegn så klik på dette link her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *