Tandlæge i Hellerup: Om kvalitet og pris på tandbehandling

Rigtig mange mennesker vælger at prioritere deres penge forkert. De prioriterer at købe de materielle ting, som de gerne vil have frem for de ting, som de rent faktisk har brug for i forhold til eksempelvis at holde deres sundhed ved lige. Her er der tale om, at tandlægebesøg eksempelvis ofte bliver nedprioriteret, fordi man “ikke lige har råd” til at betale for et tandeftersyn, selvom man måske lige har købt nyt tøj. I denne artikel ser vi nærmere på vigtigheden af nødvendige tandbehandlinger og -eftersyn, og for at få lidt konkret fakta på bordet tager vi udgangspunkt i en almindelig tandlæge i Hellerup.
tandlæge hellerup

Inden vi går i gang med at gå nærmere i dybden med de forskellige tandbehandlinger og vigtigheden af disse, så kan du gå ind på hjemmesiden til den omtalte tandlæge i Hellerup og følge med på sidelinjen, hvis det skulle have interesse.

Forebyggende tandbehandling

En forebyggende tandbehandling er alfa omega, når det gælder om at holde sine tænder sunde. Hvis der skulle være et hul i en tand, eller en begyndende paradentose i et tidligt stadie, så vil det som regel blive opdaget allerede ved en forebyggende tandbehandling, og på den måde kan man minimere følgerne (og bekostningen) heraf.

En forebyggende tandbehandling er som regel den behandling, du sandsynligvis har stiftet bekendtskab med flere gange i livet. Den består nemlig af et tandeftersyn og en tandrensning samt rådgivning om tandpleje og udskiftning af tænder, der udgør en vis form for risiko, også kaldet “risikotænder”. Dette gælder naturligvis kun, hvis der er behov for det. Læs mere om den forebyggende tandbehandling her.

Krone-, bro- og rodbehandling

Kronebehandling:
Ved en kronebehandling dækker man den naturlige tandkrone, hvis denne er defekt, med en erstatningskrone lavet af porcelæn.

Brobehandling:
Ved en brobehandling erstatter man manglende tænder ved at påsætte en bro på nabotænderne til de manglende tænder.

Rodbehandling:
Man foretager en rodbehandling, hvis der er gået betændelse i en tands nerve, eller hvis tandens nerve simpelthen er død.

Caries

Caries kender du sandsynligvis allerede til. Det er huller eller revner i tænderne, som fyldes med forskellige former for materiale. Det kan du læse mere om her.

Paradentose

Paradentose er måske den mest frygtede sygdom, man kan have i sine tænder. Paradentose er en kronisk betændelsestilstand i tandkødet, der resulterer i, at kæbeknoglen trækker sig tilbage. Paradentose kan være arveligt og skal opdages så tidligt som muligt. Opdages den for sent, kan man i værste fald miste en eller flere af sine tænder – måske dem alle sammen. Læs mere om paradentose her.

Tandlægebesøg hos tandlægen i Hellerup

Ud fra ovenstående gennemgang af de mest gængse grunde til at man bør gå til tandlægen jævnligt, er det meget tydeligt, at der ikke er nogen god undskyldning for at droppe det regelmæssige tandlægebesøg. Mangler du en dygtig tandlæge, som du føler dig tryg ved, så kan den omtalte tandlæge i Hellerup anbefales. Husk at man aldrig kan gå for meget til tandlægen, og at det er bedre at være på den sikre side, så man ikke pludselig er tandløs i sin bedste alder.

Priser hos omtalte tandlæge i Hellerup

Det er desværre ikke gratis at gå til tandlægen, og det betyder, at man altså er nødt til at investere nogle penge i vedligeholdelsen af sine tænder. Vi har kun det ene sæt, og falder de ud, kan det blive en dyr omgang, så pas godt på dem mens du har dem og spar dig selv for en række merudgifter og forringet livskvalitet. Ring til din tandlæge i Hellerup allerede i dag og aftal en tid til et tandeftersyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *