Brug penge på din sikkerhed frem for julegaver

Som de fleste af jer formentlig udmærket er klar over, så koster alt penge, og det er vel egentlig også fair nok, eftersom de færreste har råd til at arbejde gratis. Jeg synes dog, at der er stor forskel på en pris på en materiel vare, og på ydelser der eksempelvis kan øge tryghedsfornemmelsen eller det almene velvære.

Det jeg mener er, hvis man ikke har så mange penge at gøre godt med, så bliver man nødt til at prioritere, hvad man bruger sine penge på, og her mener jeg, at det er langt vigtigere, at man eksempelvis får udskiftet sin lås til hoveddøren, hvis den er forældet i stedet for at købe et dyrt stykke tøj.

I den her måned ser det lidt stramt ud med min økonomi, men da jeg ikke skal være hjemme i julen, har jeg simpelthen valgt at skære ned på mit budget til julegaver, og så har jeg i stedet for valgt at bruge pengene på at få foretaget et sikkerhedstjek af min bolig her i Århus. En låsesmed er ikke helt billig, men han skal selvfølgelig også have brød på bordet, og jeg synes personligt, at det er yderst fornuftigt at opprioritere sit indbo og sin tryghed ved at få en låsesmed i Århus til at lave et sikkerhedstjek af boligen frem for at købe en dyr gave til sin søster, som i forvejen  har penge nok selv. Hvad synes I?

låsesmed århus

Hvis der er nogle af jer, der bor i Århus eller omegnen, så kan jeg altså varmt anbefale jer at kontakte låsesmedårhus.dk og få ham  til at lave et sikkerhedstjek af boligen – især jer der ikke skal være hjemme i julen. Låsesmeden fortalte mig, at julen er højsæson for indbrudstyvene, så det er bare om at sikre sig bedst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *