dart pil og dartskiveDer er mange overvejelser, som man bør tage i betragtning inden man skal ud at anskaffe sig en ny dart pil eller for den sags skyld en dartskive. Her får du et par gode råd med på vejen, så du ikke ender med at lave et fejlkøb, som du senere vil fortryde.

En dart pil kan komme i mange forskellige afskygninger, materialer og ikke mindst prislejer, så derfor er der meget information, som bør tages ind, inden man går ud og anskaffer sig en ny dart pil, så man ikke ender med at ærgre sig hver gang, men skyder den af sted mod sin dartskive.

En af de vigtigste faktorer som man bør tage i betragtning er materialet på sin dart pil, og før man kan træffe denne beslutning, bør man derfor også gøre op med sig selv på hvilket niveau man befinder sig og på hvilket niveau man gerne vil op på. Hvis man blot skal bruge en dart pil til at skyde med i baghaven eller i herreværelset giver det ikke så meget mening at gå ud og købe en dart pil til op mod 1000 kroner, med mindre man bare er typen som absolut ikke vil gå ned på udstyr! Hvis man derimod spiller i dart klub, kommer man næppe uden om dart pile med tungsten. Tungsten i en dart pil gør, at den ligger tungere i hånden, hvilket giver en meget større kontrol, end man kan opnå med eksempelvis de billige dart pile, som følger med enhver dartskive, som man kan købe i Fætter BR.

Og nu vi er ved dartskiven, bør det også nævnes, at man her skal gøre sig en del overvejelser, inden man går ud og anskaffer sig den første og bedste, for selv om en dartskive altid har placeret tallene de samme steder, har lige mange felter, og altid har et bulls eye, kommer man ikke uden om, at der er stor forskel på kvaliteten i en dartskive. Hvem har ikke prøvet at købe en dartskive, hvor materialet efter kort tid begynder at smuldre, eller hvor det er så hårdt, at man skal kaste hårdere med pilen? Derfor bør man under alle omstændigheder vælge en dartskive, der ikke er den billigste på hylden, for der er en stor risiko for, at man vil blive skuffet over den senere hen. Om man køber en dartskive i den helt dyre ende eller en mellemprislejet skal komme an på ens ambitioner, men for typen som ikke vil gå ned på udstyr, er der selvfølgelig kun én vej, hvis man vil til tops med sin dart!