En god måde at samle hele familien på, eller komme med en stor overraskelse til børnene, kan være at få nogle fodboldmål til haven. Den danske virksomhed Homegoal laver høj kvalitets fodboldmål i træ og man er garanteret en lang levetid.

Skulle man være så uheldig at ødelægge et fodboldmål sender Homegoal et nyt. Der ydes derfor 3 års garanti på de solide og flotte mål, der er specielt designet til slidtagen og det hårde danske vejr.

Fodboldmål til haven leveres over hele landet, og lige meget hvor du bor er fragtprisen den samme. De er derfor også oplagte til sommerhuset.

Hvorfor ikke kombinere underholdning og motion få et billigt dansk kvalitetsprodukt, man er sikker på kan bringe underholdning, skudtræning og motion, de næste mange år?

På Homegoals hjemmeside kan man se de mange forskellige mål i forskellige størrelser der udbydes. Søger man små fodboldmål eller store fodboldmål til haven, så kan det lade sig gøre. Du kan også vælge imellem forskellige farver. F.eks. kan du få hvide eller sorte mål. Mulighederne er mange.

De praktiske fodboldmål kan selvfølgelig let løftes væk i haven, hvis man skal bruge pladsen til noget andet en dag.