At få lavet brystimplantater er for de fleste en beslutning, der kræver større overvejelser. Hos et af de førende privathospitaler i landet inden for kosmetiske brystoperationer har man lang erfaring med professionel rådgivning og et fokus på det trygge forløb.

Netop de mange tanker som man kan have i forbindelse med behandlinger med brystimplantater er en del af forløbet på privathospitalet. Sammen med de kompetente rådgivere finder i samråd ud af, hvilken løsning der vil passe bedst. Det faglige og personlige engagement er derfor 2 vigtige kvalifikationer, som man finder hos personalet på privathospitalet, som har hovedsæde i København. Endvidere udføres der kosmetiske behandlinger med brystimplantater/BFO i Lyngby og Århus.

Det gode og trygge forløb omkring alle behandlinger med brystimplantater på privathospitalet har kastet en meget høj patienttilfredshed af sig – en flot patienttilfredshed på hele 95-98 %. Det hele handler om, at kunden i sidste ende er tilfreds, og der arbejder det professionelle personale altid efter samme entydige mål: positiv feedback.

Inde på privathospitalets hjemmeside kan man læse meget mere dybdegående om BFO og brystimplantater, og man finder endvidere kontaktoplysninger til de forskellige afdelinger rundt i landet. Man kan hertil bestille en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor en specialist kan fortælle lidt om de forskellige behandlingsforløb og høre om kundens forventninger.

Gem