Kørselsafregning for den rette pris – hvad betyder det?

Den rette pris – hvad er det? Da jeg startede bloggen syntes jeg, at det var vigtigt at bringe lidt fokus på vores priser herhjemme, men også vores opfattelse af dyre priser, for den har for manges vedkommende ændret sig gennem årene. Hvad vi før aldrig kunne drømme om at bruge penge på, smider vi i dag med fornøjelse penge efter, og hvordan kan det egentlig være? Hvad er den rette pris? Jeg mener, at den rette pris er, når man ved at købe en ting eller en ydelse enten får et godt tilbud, får mere tid ud af det eller slipper for en masse besvær.

Jeg har eksempelvis for nyligt investeret i et smart system til kørselsafregning, fordi jeg var så træt af alt det besvær, det førte med sig, når jeg selv skulle lave min kørselsafregning, og derudover var det også utroligt tidskrævende for mig. Ved at bruge lidt penge på at købe et system, der kan klare kørselsafregning nemt og hurtigt stort set uden, at man selv skal røre en finger, så synes jeg, at det er en rimelig pris at betale. Det er ikke altid, at man kan sætte et loft på en pris, fordi som bekendt koster dovenskab penge, og så må man tage stilling til, om dovenskaben er de penge værd, det koster, og det var det altså i det her tilfælde med min kørselsafregning.

kørselsafregning

Hvad har I sidst brugt penge på, som i virkeligheden reelt var unødvendigt, men I gjorde det for at slippe for en masse besvær og spare dyrebar tid, som kan bruges på noget andet, ligesom jeg gjorde det med kørselsafregning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *