En låsesmed, der har flere afdelinger, hvor Frederiksberg kan nævnes, tilbyder også hjælp til bilnøgler mv. I dag kan man få hjælp af den erfarne låsesmed i hele København og omegn.

Frederiksberg er bl.a. pga. af de mange beboelser i området, et område hvor der ofte er brug for en låsesmed til diverse opgaver.  Låsesmeden går under navnet Københavns Låsesmed, og har man brug for låsesmedshjælp på Frederiksberg til boligen, bilen eller arbejdspladsen, kan det lade sig gøre.

Låsesmeden benytter i de fleste tilfælde det kørende værksted, hvor der kan skæres og slibes nøgler på stedet. Det samme lader sig gælde ved biltekniske låsesmedsopgaver, hvor man ligeledes kan få åbnet bilen eller få  skåret og slebet nye bilnøgler, har man låst sig ude af bilen.

Der laves bilnøgler til langt de fleste modeller, og har man mistanke om tyveri af nøgler mv., kan man få foretaget et sikkerhedstjek af bilen og heri omkodet låsene.

Den nødvendige ekspertise bibeholdes bl.a. igennem et tæt samarbejde med producenter og leverandører af sikkerhedsudstyr, og der holdes et skarpt øje med de seneste tiltag inden for branchen.

Vil man vide mere om låsesmedshjælp på Frederiksberg eller se på mulighederne for at få lavet nye bilnøgler, så finder man yderligere info samt kontaktoplysninger inde på låsesmedens hjemmeside.